САНТА КЛАРА, Калифорния (AP) — Както главният изпълнителен директор на

...
САНТА КЛАРА, Калифорния (AP) — Както главният изпълнителен директор на
Коментари Харесай

Играта на Крисчън Маккафри потвърждава голямата сделка на 49ers за придобиването му

САНТА КЛАРА, Калифорния (AP) — Както основният изпълнителен шеф на Сан Франциско 49ers Джед Йорк споделя историята, треньорът Кайл Шанахан се убеди, преди да реши, че си коства да се снабди с лодка с избори на план преди крайния период за замяна на Крисчън Маккафри за предишния сезон.

Тъй като множеството тимове в НФЛ намалиха цената на бягащите бекове, Niners в последна сметка взеха решение, че цената на четири избора на план си коства да придобият Маккафри от Каролина, в случай че желаеха да имат тим, заслужен да завоюва шампионат.

Този ход беше огромна стъпка в издигането на 49ers от положително нахлуване до може би най-ефективния в НФЛ и е съществена причина Сан Франсиско се готви да играе против Канзас Сити Чийфс в Супербоул в неделя.

„ Това е моментът, в който желаете да поставите чиповете си по средата “, сподели Йорк. „ Имам възприятието, че тъкмо там бяхме с Крисчън. Ние се отказахме от доста. Но мисля, че имаме един от най-хубавите, в случай че не и най-хубавият състезател в Националната футболна ли...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР