САНТА КЛАРА, Калифорния (AP) — Агресивността, която характеризира обрата за

...
САНТА КЛАРА, Калифорния (AP) — Агресивността, която характеризира обрата за
Коментари Харесай

Неуспешните 4-ти дауна допринасят за загубата на преднина на Лъвовете в мача за титлата на NFC от 49ers

САНТА КЛАРА, Калифорния (AP) — Агресивността, която характеризира обрата за Детройт Лайънс под управлението на треньора Дан Кембъл, даде противоположен резултат в най-лошия вероятен време.

Детройт се провали при два четвърти опита за попадение от игра през второто полувреме, което способства за издуването на преднината от 17 точки на полувремето и загубата с 34-31 от Сан Франциско 49-ърс в NFC шампионат в неделя.

Гладните за триумф Лъвове (14-6) изглеждаха подготвени да създадат първия си Супербоул в историята на франчайза, когато поведоха с 24-7 на полувремето против Деветките – единствено с цел да позволен 27 следващи точки във второ полувреме, цялостно с неточности.

Kindle Vildor трансформира евентуално прихващане в пас от 51 ярда, когато далечното мятане на Брок Пърди удари маската на лицето на корнербека на Лъвовете и отскочи до Брандън Айюк.

Новобранецът Джамир Гибс загуби опипване, с цел да провежда нов тъчдаун. Джош Рейнолдс имаше два основни спада на третия и четвъртия надолу, за...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР