Санкционираният по глобалния закон Магнитски“ е подал оставката си като

...
Санкционираният по глобалния закон Магнитски“ е подал оставката си като
Коментари Харесай

Илко Желязков е подал оставка като зам.-шеф на Бюрото за контрол на СРС

Санкционираният по световния закон „ Магнитски “ е подал оставката си като заместник-председател на Бюрото за надзор на специфичните разследващи средства.
Тя е подадена през вчерашния ден в деловодството на Народното събрание, споделиха за БНР от Бюрото и от пресцентъра на Парламента.
 Белянова: Кои са държавните чиновници, предавали информация към Пеевски? Белянова: Кои са държавните чиновници, предавали информация към Пеевски?
За глобения по закона „ Магнитски “ Илко Желязков от Държавния департамент на Съединени американски щати показват, че е известно предлагането...
Припомняме, че Желязков излезе в отпуск от 3 юни. Заявлението за това било подадено още на 31 май. Това заяви тогава шефът на бюрото Пламен Иванов пред Българска телеграфна агенция. Той съобщи, че предният ден е научил за това, че Желязков е част от листата с трима българи, оповестен от американските управляващи. Те. Според закона Желязков остава на работа, тъй като е определен от Народното събрание и единствено това е институцията, която може да го освободи, сподели още Пламен Иванов. Той посочи още тогава, че даже Желязков да подаде оставка, единствено Народното събрание може да го освободи.
 
 
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР