Санкциите по закона Магнитски са знак, че има точка на

...
Санкциите по закона Магнитски са знак, че има точка на
Коментари Харесай

Весела Чернева: Санкциите по Магнитски са точката на кипене, до която е стигнала корупцията у нас

Санкциите по закона " Магнитски " са знак, че има точка на шупване, до която е стигнала корупцията в България, че това повече не може да продължава по този начин и че в случай че българските институции не желаят да вземат ограничения, макар многократните предизвестия към тях, то тогава американската страна едностранно ще наложи наказания върлу лица и свързани с тях компании ".
Това разяснява по ТV+ и TV1 шефът на софийския офис на Европейски съвет за външна политика Весела Чернева.
 Весела Чернева: София не чува предизвестието на Вашингтон за Турски поток Весела Чернева: София не чува предизвестието на Вашингтон за " Турски поток "
Българските управляващи не желаят да чуят предизвестието на американския държавен секретар Майк Помпео по отношение на продължаването на „ Тур...
Тя означи, че глобите по своите мащаби са невиждани в историята на използването на закона " Магнитски ". " Не единствено нещата са изтървани, а българските институции са изтървани. Когато една страна е членка на НАТО и нейните институции са пробити, това става проблем за цялата организация. Според мен знакът, който Съединени американски щати дават е, че такава степен на завладяване на страната не може да бъде търпяна ", разяснява още Чернева.
Според нея от българските жители зависи в никакъв случай повече страната да не стига до положение, " в което толкоз основни институции по едно и също време не работят - прокуратура, Висш правосъден съвет, част от разследващата общественост, част от организациите, които се занимават с документи за идентичност ". " От нас зависи дали ще позволим този вид завладяване на страната ", означи тя.
Според нея в този момент въпросът е дали Европейската национална партия ще успее да катализира промяна в ГЕРБ и дали Европейската комисия ще успее да стартира в действителност да ползва механизма за господство на закона, който е непосредствено обвързван с бюджета на съюза.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР