Санкциите на Европейския съюз срещу Русия не помагат на Украйна

...
Санкциите на Европейския съюз срещу Русия не помагат на Украйна
Коментари Харесай

Орбан: Европа трябва да признае, че сгреши – санкциите срещу Русия имаха обратен ефект

Санкциите на Европейския съюз против Русия не оказват помощ на Украйна и не способстват за разрешаването на обстановката в тази страна, а единствено вредят на самите европейски страни. Това съобщи унгарският министър-председател Виктор Орбан в изявление за радио " Кошут ".

" Има страни, които са последователи на политиката на наказания, само че Брюксел би трябвало да признае, че това беше неточност, че тази политика не оправда упованията и даже имаше противоположен резултат ", съобщи унгарският държавен началник.

" Те си мислеха, че политиката на наказания ще навреди на руснаците, само че тя повече вреди на нас ", сподели Орбан за тези членове на Европейски Съюз, които се застъпват за усилване на санкционния напън върху Москва.
 

— Russia And Ukraine Conflict (@RussiaUkrainewa)
Във връзка с полемиките в Европейския съюз по към този момент седмия пакет от антируски наказания той напомни, че " Унгария постоянно е била срещу глобите, тъй като те не оказват помощ на Украйна ".

" Политиката на наказания не редуцира продължителността на войната ", изясни министър председателят. " Европа би трябвало да признае, че е избрала неверна тактичност ", добави той.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР