Санкциите, които Великобритания наложи на собственика на Челси Роман Абрамович

...
Санкциите, които Великобритания наложи на собственика на Челси Роман Абрамович
Коментари Харесай

Съсипаха Челси с брутални санкции заради Роман Абрамович

Санкциите, които Англия наложи на притежателя на Челси Роман Абрамович ще окажат своя отрицателен резултат и върху футболния клуб. Тъй като активите на руснака бяха замразени, продажбата на Челси за момента на процедура е блокирана.

Все отново, със особено позволение Челси ще има право да прави футболна активност, като клубът ще има право да изплаща заплати на футболистите, само че няма да може да прави прехвърляния, нито да възобнови договорите на актуалните си футболисти.

Сред задачите в селекцията бяха Жул Кунде, Ерлинг Холанд и Деклан Райс. Защитниците Антонио Рюдигер, Андреас Кристенсен и Сесар Аспиликуета пък евентуално ще изоставен като свободни сътрудници, защото контрактите им са до края на акцията.

Двубоят против Норич от 30-ия кръг на Висшата лига ще се играе по стратегия през днешния ден (10 март) от 21:30ч. българско време.

На Челси може да бъде неразрешено да лети с частен аероплан за мачовете от Шампионската лига поради строгите ограничавания на държавното управление. Заради глобите са позволени разноски, които не надвишават 20 000 паунда. За " сините " следва реванш с Лил идната седмица.

" Сините " за застрашени и от това да им бъдат извадени 9 точки от актива. Според информация на Daily Mail тези решения ще бъдат преразгледани през май месец.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР