Санитарите от спешното отделение на болницата във Видин започнаха гладна

...
Санитарите от спешното отделение на болницата във Видин започнаха гладна
Коментари Харесай

Гладни санитари посрещнаха Румен Радев във Видин

Санитарите от незабавното поделение на болничното заведение във Видин започнаха гладна стачка от през днешния ден и тя съответства с идването на президента Румен Радев в крайдунавския град за предизборна изява. Те желаят да получат почтено възнаграждение за ексклузивен труд в изискванията на пандемия.



Рaдeв съобщи, чe прeдишни упрaвлeния ca върнали страната oбрaтнo във врeмeнaтa нa cрacтвaнeтo нa пaртиятa c държaвaтa, нa пoтиcкaнe нa дeмoкрaтичнитe прoцecи. Кандидатът за втори мандат на държавното кормило съобщи, че видинският район има бъдeщe. Но думите на президента не се отразиха на решимостта на медиците от първа линия, които не престават да упорстват да получават това, което са изработили в изискванията на пандемия.

Според санитарите, които размахваха афиш с надпис “Гладна стачка! “ по време на президентската изява, за работа на първа линия им е плащано отчасти и те желаят възобновяване на средствата. В противоположен случай упорстват за оставката на управлението на болничното заведение. Те обявиха, че на следващия ден отпътуват да стачкуват пред здравното министерство.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР