Сънищата за летене са сред най-честите, които хората сънуват, казва

...
Сънищата за летене са сред най-честите, които хората сънуват, казва
Коментари Харесай

Как се тълкуват летене, падане и плуване в съня?

Сънищата за хвърчене са измежду най-честите, които хората сънуват, споделя американският психолог Ян Уолънс. Изследвайки ги, той е стигнал до тъкмо умозаключение за тяхното пояснение.

Летенето се свързва с възприятието за независимост и когато придобиете това необикновено умеене на сън, евентуално сте се освободите от спънки, които дълго са ви задържали на едно място.

В действителността сте се преборили със съществени ограничавания, а това се е случило не с помощта на невиждан шанс, а на вашия твърдоглав труд и персонален гений.

Когато се научавате на нещо ново, нещо, което преди не сте можели да вършиме, подсъзнанието ви демонстрира, че би трябвало да вярвате повече в себе си и да разчитате на гениите си.

Сънувате ли че плувате, евентуално е в действителността да научавате повече за прочувствения си свят. Хората, които посещават психотерапевт, постоянно плуват насън.

Ако сънувате, че плувате надалеч от някого или нещо, значи, че ще преодолеете бездънен прочувствен проблем от предишното, който ви е пречел да разгърнете цялостния си капацитет.

Вероятно е да се страхувате от водата в съня си, даже и в действителността да сте отличен плувец. Това е знак, че смяната, през която преминавате, няма да е лека и евентуално ще е мъчителна, само че ще ви помогне да вървите на пред.

 Плуване насън

Страхувате ли се да влезете във водния басейн, значи, че се страхувате и от промени.

Сънища, в които падате, демонстрират, че сте изгубили надзор над ориста си и сте се оставили на събитията. Сигурно сте се сблъскали с голям проблем или някоя от задачите ви се е провалила, а това е повлияло съществено на увереността ви.

Ако сънувате, че падате по тил, в действителността би трябвало да се пазите от съществени неточности.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР