Сънищата в 29 лунен ден (до 07:47ч)Този лунен ден е

...
Сънищата в 29 лунен ден (до 07:47ч)Този лунен ден е
Коментари Харесай

Сънищата и луната – вторник – 01.02.2022

Сънищата в 29 лунен ден (до 07:47ч)
Този лунен ден е несъответствуващ ден за тълкуването на сънищата, като предписание те не се сбъдват. Но сънищата през този интервал могат да са кошмарни, плашещи, неприятни.

Всичко, което виждаме в съня си в този лунен ден, не е нищо повече от игра на нашето подсъзнание. Тези облици са свързани с „ тъмната “ страна на нашата персона, за която самите ние знаем доста малко. Чрез тях подсъзнанието се пробва да доближи до нас и да притегли вниманието ни към някаква значима линия на личността, която незабавно би трябвало да бъде изменена.

Затова не се опасявайте от неприятното, което сънувате. Нищо от това няма да се случи, единствено напрежението вътре във вас ще се усили.

Сънищата са под въздействие на Луна във Водолей

Обърнете внимание на информацията, която вашите сънища съдържат в дните на Водолея. Често се сънуват по този начин наречените галактически сънища (съкровени сънища), затова, доста секрети могат да ви се разкрият.

Енергията на Луната във Водолей дава сънища, които ни дават съответна информация. Понякога това е информация за нужните дейности, които би трябвало да се подхващат и подхождат на духа на Водолея; различен път разкриват информация за хора, които познаваме.

Сънищата може да са новаторски, да се появят нови хрумвания, да се намерят нови решения на актуалните проблеми. Може да сънувате, че създавате или откривате нещо, споделяте или предавате познания. Лесно намирате общ език с хора със сходни ползи.

Сънищата във вторник

Огненият Марс е шеф на вторника. Сънищата на този ден отразяват вашите персонални стремежи и желания. Като мъжка планета, Марс също се счита за планета боец, тъй че сънищата могат да са изпълнени напрегнато, кавги и битки за превъзходство.

Ако сънят ви е бил спокоен, това значи, че сте насочили силата си в избрана посока, елементарно и бързо можете да се справите с компликациите, зараждащи по пътя към триумфа, а кавги в живота ви няма да има в близко бъдеще.

Ако виждате в съня си остри предмети, това приказва за вашата подготвеност към дейни дейности. Яркият сън значи, че в този момент сте изпълнени с витална мощ.

Ако сънят ви е бил противен, това приказва за преобладаване на егоистичните стремежи и високо самочувствие.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР