Сънищата в 26 лунен ден (до 06:18ч) През деня цялата

...
Сънищата в 26 лунен ден (до 06:18ч) През деня цялата
Коментари Харесай

Сънищата и луната – вторник – 29.03.2022

Сънищата в 26 лунен ден (до 06:18ч)

През деня цялата информация се показва на човек в изкривена форма, тъй че множеството от заключенията, които той прави в този лунен ден са неверни и заблуждаващи. Но сънищата ще бъдат изчистени от подсъзнанието и ще се появят пред вас без никакво покритие. Тълкуването няма да е належащо: това, което виждате, ще бъде директна индикация за нещата, които се случват в живота.

Сънищата на този лунен ден могат да покажат вашите неприятни привички и пристрастявания, от които би било по-добре да се отървете, да видите тайните страни на душата си. Ако сънувате себе си в ролята на деспот, тогава възпирайте гордостта си, в случай че в противен случай ролята ви в съня е незначителна, това демонстрира, че имате прекомерно ниско самочувствие, над което би трябвало да поработите.

Ако в сънищата си сте показали такива качества като нарцисизъм, лакомия, яд, суетност, кариеризъм, колкото и да ви е неприятно, значи, че сте такива и в действителния живот. Ако сте били прекомерно сериозни към себе си в съня си, би трябвало да помислите за обективността на личната си самопреценка, тъй че да не пречи на разкриването на същинските ви качества в действителния живот.

Сънища при Луна във Водолей

Ако сте изтощени от монотонността на живота и желаете нещо ново, обърнете внимание на сънищата, видени по време на прекосяването на Луната през знака Водолей - знак на новаторството, нововъведенията и изобретенията – може да демонстрират картини от бъдещето.

Всеки от нас в този миг може да открие ново, автентично решение на своя проблем. Водолеят сплотява хората съгласно техните ползи и в сънищата на този знак се съдържа информация за пристрастеността на човек, за желанията му или за приятелите.

Сънищата може да са новаторски, да се появят нови хрумвания, да се намерят нови решения на актуалните проблеми. Може да сънувате, че създавате или откривате нещо, споделяте или предавате познания.

Сънищата във вторник

Марс ръководи този ден. Сънищата отразяват вашите персонални стремежи и желания. Като мъжка планета, Марс също се счита за планета боец, тъй че сънищата против вторник могат да съдържат кавги и битки за превъзходство, идни или минали, с познати хора.

Яркият сън значи, че в този момент сте изпълнени с витална мощ и в случай че в съня ви е имало остри предмети, това приказва за вашата подготвеност към дейни дейности.

Ако сънят ви е бил спокоен, това значи, че сте насочили силата си в избрана посока, елементарно и бързо можете да се справите с компликациите, зараждащи по пътя към триумфа.

Ако сънят ви е бил противен, това приказва за преобладаване на егоистичните стремежи и голословно високо самочувствие.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР