Сънищата са вълнували човечеството от незапомнени времена. Те често служат

...
Сънищата са вълнували човечеството от незапомнени времена. Те често служат
Коментари Харесай

Какво символизира появата на котка в съня

Сънищата са вълнували човечеството от незапомнени времена. Те постоянно служат като прозорци към нашето подсъзнание, разкривайки скрити мисли, стремежи и страхове.
 Възможно ли е да сънуваме на повече от един език
Възможно ли е да сънуваме на повече от един език

Силата на сънищата ни

Сред безбройните знаци, които могат да се появят в сънищата, котките заемат особено място. Тези загадъчни същества от дълго време се свързват с мистерията, независимостта и интуицията.

И с цел да нямаме съмнения - ето какво тъкмо значи котката да навлезе в царството на нашите сънища.

Ако в си забележим бяла котка, която се пробва да притегли вниманието ни, то тя евентуално отразява нашата вътрешна същина, която жадува за любов, обич, деликатност и грижа. Ако животното е с изключителна хубост, това символизира мощното ни предпочитание да намерим любовта и да се обвържем трайно с някого.
 Снимка 631246

Но в случай че бялата котка е нападателна, то това е обвързвано с горест и отвращение да приемем концепцията, че не сме способни да реализираме стремежите и фантазиите си.

Черна в съня пък постоянно се пояснява като неприятен шанс, изключително в случай че ни атакува.
 Снимка 631245

Според някои вярвания обаче, в случай че черната котка върви против вас, това е на добър късмет. И назад - в случай че върви в противоположна посока, значи, че тя отнася шанса със себе си.

Ако черната котка се появи в съня на самотна жена, то значи, че в живота ѝ има остроумен и неоткровен човек, който я мами в любовта. При обвързаните се пояснява като неуспех в персоналния съкровен живот.
 Кошмарите и за какво в действителност въздействат добре на мозъка ни
Защо е добре да сънуваме кошмари

Ползите от страшните сънища, колкото и да ги ненавиждаме

За бременната жена обаче новините са хубави, съгласно Al Bawaba. Котката за нея е положително предвещание и предсказва появяването на мъжка рожба.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР