Сънищата на 22 лунен ден Сънищата в този лунен ден

...
Сънищата на 22 лунен ден Сънищата в този лунен ден
Коментари Харесай

Сънищата и луната – понеделник – 24.01.2022

Сънищата на 22 лунен ден
Сънищата в този лунен ден постоянно са оракулски. Те носят доста потребна информация, тяхната символика насочва към съществуващи проблеми или повдига завесата над събития, които ще се случат в близко бъдеще.

Опитайте се да запомните всичко, което сте видели в съня си. С вярното пояснение можете да получите доста препоръки по какъв начин да действате в сложни житейски обстановки.

Сънят може да предизвестява за идни неприятности, освен това огромни и бързи, в случай че не бъдат направени нужните промени. Но не се опасявайте, в случай че съновиденията са плашещи. Не забравяйте, че те не са податливи на непосредствено пояснение, всичко това е единствено скрита символика. И въобще не значи, че едно извънредно събитие или картина, които сте видели в съня си, значат нещо неприятно в действителния живот.

Информационната плътност на двадесет и втория лунен ден се демонстрира и в сънищата. Често на този ден насън идват секрети познания. Благодарение на това имате добра опция да извършите такива промени в живота, които ще имат доста удобни последствия.

Сънищата при Луна във Везни

Сънищата са под въздействие на Венера и са свързани с партньорските връзки, както персонални, по този начин и настоятелен, със обществения живот. Те дават късмет да се усетят тези моменти, които пречат да намерим общ език с другите по принцип.

Сънищата могат да отразяват желанието ви за обич, флирт, съблазняване, да зародят в главата ви подиуми, отразяващи тези дейности. Ако действително имате несподелени усеща, може сънят ви да съдържа отговорът по какъв начин да постъпите.

В съня си може да изпитате съмнения при взимане на решение, при правене на избор или да имате някакви подозрения.

Мрачните сънища в този момент не би трябвало да се одобряват безусловно като неприятно предсказване. В дните на Везни се случва да се сънува призрачен сън единствено в случаите, когато психологичното равновесие на индивида е нарушено по една или друга причина. В сънищата под Везни може да сънувате неприятните за вас опозиционни персони, за тези, с които общуването или даже мисълта за тях ви предизвиква вътрешно напрежение.

Сънищата в понеделник

Сънищата ще отразяват вашите страсти и психическо положение. Те могат да бъдат свързани с домакинските отговорности, с връзките с околните, изключително с майка ви. Ако сънищата в понеделник са дълги и с ясни облици на вода, това значи идни домашен отговорности вкъщи. Ако сънят е къс, през цялата седмица ще имате по-малко главоболия и положително въодушевление. Сънищата на този ден по-често се сбъдват за тези, които са се родили в понеделник. По-добре не разказвайте неприятен сън на никого преди обяд, с цел да не се сбъдне.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР