Сънищата на 20 лунен денСънищата на този лунен ден обикновено

...
Сънищата на 20 лунен денСънищата на този лунен ден обикновено
Коментари Харесай

Сънищата и луната – сряда – 24.11.2021

Сънищата на 20 лунен ден

Сънищата на този лунен ден нормално не се сбъдват. Те по-скоро наподобяват на приказка, в сравнение с да са оракулски. Могат да бъдат много вдъхновяващи. Този лунен ден е кондензиран с доста сила, носи в себе си креативно начало.

Сънищата ще ви покажат свързващата нишка, която сплотява минало, настояще и бъдеще в едно цяло. Тоест, дават опция да погледнете живота си отвисоко, да извършите един взор върху цялата подсъзнателна активност.

На този ден Луната оказва помощ на човек да трансформира личното си схващане, да се вслуша в интуицията си и да се свърже със стремежите както на душата, по този начин и на тялото си.

Сънищата са в положение да отворят очите на човек за доста неща, които той не е разбирал преди. Светът може да се открие за него от напълно друга позиция.

Ако се разтълкуват вярно тези сънища, могат да ви покажат вашата персона от всички страни: както позитивните проявления, по този начин и негативните - всички ще намерят излаз тази нощ. Бъдете готови за обстоятелството, че тези откровения може да не са прекомерно приятни, само че това ще ви помогне да разберете по-добре себе си, да научите уроци и да се измененията.

Сънищата в 20 лунен ден демонстрират още кармични обстановки и причинно-следствените връзки.

Сънища при Луна в символ Рак

В тези дните може да сънувате дома си, околните, членове от фамилията, децата, родителите. Всъщност сънищата в Рак разкриват духовните сфери и фините влакна на връзките ви с тези, с които сте прочувствено доста близки. В тях човек може да види същинската същина на такава връзка; можете да разберете какъв брой е мощна.

По един или различен метод, множеството сънища в дните на Рака са прочувствено свързани със фамилните връзки, с всекидневието. Те могат да бъдат освен приятни, само че и кошмарни. Ако сте имали последните, не се плашете, ами деликатно ги анализирайте какво е тяхното обръщение. Може да демонстрират къде грешите, че може би сте станали прекомерно прочувствени и това няма да докара до нищо положително. Гледайте на тях като на градивна рецензия.

Сънища в сряда

Сряда се ръководи от ефирния Меркурий, тъй че сънищата постоянно са безредни и незапомнящи се. Добре е да обърнете внимание на тези сънища, в които бягате от гонене или се лутате на закрито в търсене на излаз - те демонстрират високо равнище на стрес и загуба на надзор над обстановката в реалност.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР