Сънищата на 17 лунен денСънищата на този лунен ден са

...
Сънищата на 17 лунен денСънищата на този лунен ден са
Коментари Харесай

Сънищата и луната – вторник – 17 май 2022

Сънищата на 17 лунен ден

Сънищата на този лунен ден са директно свързани с вашето енергийно положение. Ако не знаете по какъв начин да контролирате силата, преминаваща през вас, тогава тя се изразходва безредно, за поддържане на разнообразни положения, които не носят възприятие на задоволство и вътрешен мир.

Сънищата в този интервал са обилни. Важно е освен наличието на съня, колкото възприятието, което оставят след пробуждане.

Ако сънят е прелестен, тогава няма причина да търсите тълкувание. Ако след пробуждане се чувствате добре, това значи, че живота ви върви в вярна посока и можете да разчитате на реализацията си в връзките с хората.

Ако след пробуждане на душата ви е тягостно или обезпокоително, това значи, че сте прекомерно затворени и би трябвало да преосмислите някои от вашите житейски позиции. Най-малкото, би трябвало да добавите повече творчество и наслада към живота си.

Ако сънят ви е развълнувал, обърнете внимание на това, в кой знак е Луната. Именно нейната позиция ще ви каже в каква сфера на живота да насочите вниманието си, къде може да изпитате липса на сила или назад, къде не е рационално да я изразходвате.

Сънищата при Луна в Стрелец

Може да сънувате, че пътувате, че участвате в някакво премеждие. Пътуването може да не е единствено във физически проект, а и като духовно търсене. Пред вас може да се разкрият благоприятни условия, по тази причина се пробвайте вярно да интерпретирате сънищата си. Сънищата под Луната в Стрелец са в положение да посочат пътя към знанието, насочвайки нашите старания в нужната посока.

Хората, които живеят в несъгласие със своето вътрешно Аз, виждат в сънищата си какво им пречи да живеят в естетика. В тези сънища получават късмет да видят света по друг метод.

Синият цвят в сънищата под Стрелец може да демонстрира, че сте избрали верния нравствен път.

Сънищата във вторник

Вторник се ръководи от Марс - мъжка планета и много нападателна, виновна за персоналните желания на индивида. Сънищата постоянно съдържат доста дейности или събития. Те могат да отразяват най-съкровените стремежи или да подскажат по какъв начин да преодолеем трудностите в действителния живот.

Ако сънят във вторник не съдържа деен сюжет, това демонстрира липса на мощ в реалност.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР