Сандвичите ковчези и надгробните плочи са лесни и вкусни. СТРАХотно

...
Сандвичите ковчези и надгробните плочи са лесни и вкусни. СТРАХотно
Коментари Харесай

Хелоуин: Сандвичи - гробище

Сандвичите ковчези и надгробните плочи са лесни и вкусни. СТРАХотно предложение за домашното хелоуинско празненство! Ще ги харесат и дребни и огромни.

Нужно ни е самун - тостер(за ковчезите), черен хляб-тостер (за надгробните плочи), зелена салата, кетчуп, горчица, изострен нож и нещо за заряд - можете да употребявате хайвер, пастет, риба звук смесена с майонеза и каквото ви хрумне. За декорация желирани бонбони: червеи или охлюви, които ще намерите в съвсем всеки магазин или пък.

На елементарен лист си начертайте формата на ковчега и надгробната плоча. Ако сте удовлетворени от резултата изрежете шаблоните на по-твърд картон.

Поставете шаблона върху филията и благодарение на изострен нож изрежете ковчезите и надгробните плочи.

Само ковчезите наредете върху решетката на фурната и запечете на горен реотан до златисто, надгробните плочи са с мрачен цвят и нямат потребност.

След това слепваме две по две еднообразно изрязани ковчези и надгробни плочи с пълнежа, който сме избрали. Отгоре изрисуваме ковчезите и надгробните плочи с кетчуп и горчица.

Салатата нарязваме и нареждаме в две чинии, в едната нареждаме ковчезите а в другата надгробните плочи. Украсяваме с желирани бонбони или.

За вас СТРАШНИ сандвичи подготвиха Анелия Качакова и Инна Георгиева



Източник: hera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР