Сандра Бълок дари 100 000 долара, за да се осигурят

...
Сандра Бълок дари 100 000 долара, за да се осигурят
Коментари Харесай

Сандра Бълок дари $100 000 за животните, евакуирани в Калифорния

Сандра Бълок подари 100 000 $, с цел да се обезпечат грижи за животните, които бяха евакуирани по време на пожарите в Калифорния, заяви Контактмюзик.

Пожари опустошиха редица региони в Южна Калифорния, в това число Малибу и Калабасас. Огнената буря накара редица звезди да изоставен домовете си. Заедно с хората бяха евакуирани и доста домашни любимци.

Сега излиза наяве, че 54-годишната холивудска звезда е дарила значимата сума на организацията Хуманно общество на окръг Вентура, която ще способства да бъдат избавени домашни любимци и ще се грижи за тях.

В постнато от въпросната организация обръщение във Facebook се споделя, че тя е признателна за направеното от Бълок и фамилията й подаяние на стойност 100 000 $.

"Усилията ни за избавяне и изтегляне на тези животни привлякоха вниманието на Сандра и нейния екип, които засвидетелстваха поддръжката си ", се прецизира в посланието. "Бълок и фамилията й се свързаха и с други организации. Този път тя искаше да помогне на тези, които са на "фронтовата " линия и се притичват на помощ на изложени на заплаха животни, като се надява, че и други ще създадат същото. "

Дарението на звездата от кино лентата Бандитките на Оушън ще даде опция да се обезпечат грижи за редица животни, в това число коне, бикове, магарета, прасета, кокошки, патици, кучета и котки, които бяха принудени да избягат от вилнеещите пожари.

tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР