Сандански е едно от местата, които през уикенда привличат най-много

...
Сандански е едно от местата, които през уикенда привличат най-много
Коментари Харесай

ДА! Вега е най-доброто място не само в Сандански

Сандански е едно от местата, които през уикенда притеглят най-вече посетители от София и освен. А в центъра на центъра му е ситуирано заведение, което е висока класа освен за курорта, само че и за България. Вега е едно от поредицата места за релакс, или чилаут, както е по-тренди да се споделя, подредени в частта на основната улица досами Австрийския хотел.

На две крачки от него, от висящите фонтани пред входа му и от към този момент над 100-годишния баснословен парк на града, започващ с чешма с фамозната локална минерална вода със 76 градуса температура, Вега примамва с места навън.

Зоната обаче е особено декорирана и по този начин озвучена, че човек да остане с часове. Както и прави. Независимо дали е пристигнал от София, от Ню Йорк, както бяха съседите ни по маса, от Македония или Гърция, каквито са множеството туристи в града, или примерно от Русия, откъдето също идват значително, от Сърбия и новаците за курорта от Косово.

Разбира се, можете да се спрете единствено за кафе. Но ние настояваме: пробвайте Капитанското Мохито или вариацията на тематика джин-тоник, наречена Pink Tonic. И изобщо не си мислете дали да изберете Вега или прилежащото заведение, единствено тъй като има занимателно име – Кибика.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР