САН ДИГО (AP) — Арестите на мигранти за незаконно преминаване

...
САН ДИГО (AP) — Арестите на мигранти за незаконно преминаване
Коментари Харесай

Очаква се американските арести на границата с Мексико да спаднат с 30% през юли до ново дъно за президентството на Байдън

САН ДИГО (AP) — Арестите на мигранти за нелегално прекосяване на границата към Съединените щати от Мексико се сринаха с към 30% през юли до ново дъно за президентството на Джо Байдън, оповестиха управляващите на Съединени американски щати, повишавайки вероятностите, че краткотрайната възбрана за даване на леговище може скоро да бъде анулирана.

Граничният патрул на Съединени американски щати продължи да арестува в сряда, последния ден на юли. Но се очакваше месечният брой да бъде към 57 000, когато всички бъдат преброени, което е спад от 83 536 ареста през юни, предходната ниска оценка от президентството на Байдън, съгласно двама чиновници на митническата и гранична отбрана на Съединени американски щати, които приказваха с Асошиейтед прес при изискване за анонимност, защото цифрите не е бил оповестен обществено. Това ще бъде най-ниският месечен брой от 54 771 ареста през септември 2020 година, когато пандемията на ковид забави придвижването през границите в доста страни, в това число към Съединените щати.

Дори преди демократичната администрация на Бай...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР