САН БЕРНАРДИНО, Калифорния — Мъж, чиято фотосесия, разкриваща пола на

...
САН БЕРНАРДИНО, Калифорния — Мъж, чиято фотосесия, разкриваща пола на
Коментари Харесай

Баща по пол, разкрит, че предизвика смъртоносен горски пожар, се признава за виновен по обвинения в непредумишлено убийство

САН БЕРНАРДИНО, Калифорния — Мъж, чиято фотосесия, разкриваща пола на семейството предизвика горски пожар в Южна Калифорния, който умъртви пожарникар през 2020 година, се пледира отговорен за непредумишлено ликвидиране, споделиха прокурорите в петък.

Пожарът в Ел Дорадо избухна на 5 септември 2020 година, когато Рефухио Хименес младши и Анджелина Хименес и техните дребни деца устроиха фотосесия за своите откриване на пола на бебето в El Dorado Ranch Park в Юкайпа, в подножието на планината Сан Бернардино.

Пиротехническо устройство, генериращо пушек, беше задействано в поле и бързо възпламени суха трева на горещ ден. Двойката трескаво се опита да употребява бутилирана вода, с цел да потуши пламъците и се обади на 911, споделиха управляващите.

Силни ветрове разпалиха огъня, до момента в който преминаваше през пустинята в национална горска земя, на към 75 благи източно от Лос Анжелис. Чарлз Мортън, 39-годишният лидер на елитния междуагенционен отряд „ Горещи удари “ на Big Bear, беше...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР