Samsung вече неколкократно споменава, че 2018 г. ще е годината

...
Samsung вече неколкократно споменава, че 2018 г. ще е годината
Коментари Харесай

Samsung готви сгъваем смартфон

Samsung към този момент неколкократно загатва, че 2018 година ще е годината на сгъваемите смарт телефони, а неотдавна се появиха и патентови рисунки на такива модели.

От изображенията излиза наяве, че смарт телефонът няма да има еластичен екран, както може би мнозина чакат, а ще има два екрана, които са свързани между тях и се сгъват в едно.

 Снимка 332356

На пръв взор това не наподобява като комфортна за прилагане джаджа, само че несъмнено има своите положителни страни. Два пъти по-голям екран в устройство с размерите на един би трансформирало смарт телефона в самобитен таблет, комфортен за мултимедийни приложения, филми и игри. Надяваме се Samsung да готви и батерия, която ще може да понесе два пъти по-голямото натоварване и ще устоя най-малко едно денонощие.

Възможно е компанията да даде повече информация по отношение на устройството по време на CES 2018 конференцията, която стартира през днешния ден в Лас Вегас, само че към този момент няма упомената дата, на която бихме могли да чакаме сходен Samsung смарт телефон.

 Какво да чакаме от CES 2018
Какво да чакаме от CES 2018

Най-големият международен конгрес за технологии започва на следващия ден
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР