Samsung представи устройствата си от серията Galaxy S24 на първото

...
Samsung представи устройствата си от серията Galaxy S24 на първото
Коментари Харесай

Серията Samsung Galaxy S24: Изкуственият интелект се настанява трайно в джоба ви

Samsung показа устройствата си от серията Galaxy S24 на първото си Unpacked събитие за годината. Както се очакваше, трите смарт телефона са мощно фокусирани върху функционалности, задвижвани от изкуствен интелект, от такива като превод онлайн до редактиране на изображения.

Повечето от нас в никакъв случай не са мислили за Samsung като за софтуерна компания, камо ли като за име, на което би трябвало да се обърне внимание в конкуренцията за изкуствен интелект. Но с представянето на серията Galaxy S24 компанията се стреми да ни накара да я свържем с най-горещата софтуерна наклонност на годината. Новите флагмански телефони значително наподобяват по същия метод като миналогодишните модели, само че от вътрешната страна се усеща смяна.

Благодарение на новия процесор Snapdragon 8 Gen 3, персонализиран " за Galaxy ", серията S24 е способна на няколко нови задания с изкуствен интелект, които наподобяват доста познати. Всъщност, в случай че сте употребявали CoPilot на Microsoft, Bard AI на Гугъл или ChatGPT, доста от тези принадлежности няма да ви се сторят нови. Нов е фактът, че те се появяват в S24 и се обработват най-вече в устройството от неотдавна оповестения модел на генеративен изкуствен интелект Gauss, който Samsung тихичко построява.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР