Samsung предложи на различните пазари, модели на Galaxy S9 с

...
Samsung предложи на различните пазари, модели на Galaxy S9 с
Коментари Харесай

Европейската версия на Samsung Galaxy S9 е малко по бавна от американската

Samsung предложи на другите пазари, модели на Galaxy S9 с разнообразни процесори. В Съединени американски щати и Китай се продават смарт телефони с чипа Qualcomm Snapdragon 845, а в Европа – с фирмения Exynos 9810.
Видео блогър на YouTube канала PhoneBuff взе двете версии на Samsung Galaxy S9 и ги съпостави в действителни условия. Сравнението протече в два стадия. При първия, идентични приложения се започват с една и съща поредност и се засича времето на тяхното пускане. На втория стадий, приложенията се започват от оперативната памет.



Оказа, че европейските модели са малко по-бавни. Очевидната причина е по-мощният процесор Snapdragon 845, който е с към 10-15% по-бърз от Exynos 9810.

Моделът за Съединени американски щати и Китай:
Първи стадий: 1 минута и 27 секундиВтори стадий: 26 секунди
Моделът за Европа:
Първи стадий: 1 минута и 38 секундиВтори стадий: 28 секунди


Разликата в продуктивността на двете модификации не е огромна, само че съществува. Не бива да се не помни и че в интернационалната версия на Samsung Galaxy S9 няма поддръжка на гигабитов мобилен интернет в границите на 4G мобилните мрежи. Американският модел, с помощта на вградения в чипа Snapdragon 845 модем X20 LTE, е налична скоростта от 1 Gb/s.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР