Samsung може да произвежда някои от най-популярните телевизори на планетата,

...
Samsung може да произвежда някои от най-популярните телевизори на планетата,
Коментари Харесай

Внимавайте със Samsung – новият телевизор на цена от £149 е много по-умен, отколкото предполага евтината му цена

Samsung може да създава някои от най-популярните тв приемници на планетата, само че получава още по-голяма конкуренция, с цел да се отблъсне. Currys преди малко разгласи стартирането на куп нови бюджетни екрани, които се зареждат от Roku. Това значи, че притежателите получават неотложен достъп до цялостен набор от стрийминг услуги като Netflix, Disney+, Prime Video, Paramount+ и Apple TV+, без да се нуждаят от спомагателни ключове или декодери, включени в екрана.

Операционната система на Roku разполага и с доста гратис наличие, в това число достъп до Freeview и платформи като Roku Channel и ITVX. Това значи, че не е належащо да плащате никакви абонаментни такси, с цел да се насладите на една нощ пред тв приемника.

Тези най-нови тв приемници Logik, благосъстоятелност на Currys, също се оферират в разнообразни размери и включват HD и 4K екрани. Тези, които изберат по-малките 32 и 40-инчови модели, ще могат да гледат наличие с цялостна висока разграничителна дарба (HD), до момента в който прекосяването...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР