Samsung, която бе компанията с най-консервативен подход при включването на

...
Samsung, която бе компанията с най-консервативен подход при включването на
Коментари Харесай

Прорезите стават стандарт за новите смартфони на Samsung

Samsung, която бе компанията с най-консервативен метод при включването на прореза в дизайна на своите телефони, обръща страницата. Производителят удостовери, че ще включи този детайл от предния екран в на практика всички свои бъдещи модели.
Гигантът сега към този момент тества три разнообразни дизайна на прорези, които възнамерява да употребява. На картинката тук може да видите отляво надясно надлежно Infinity-U, Infinity-V и Infinity-O. Това са марките, които ще се употребяват за означаване на наличието на даден тип разрез.

На процедура, те са завършени като буквите, дали името си на тях. U и V са обичайни прорези, въпреки и по-малки спрямо това, което сме виждали досега. О, въпреки това, наподобява като разрез непосредствено в екрана, под който се крие предната камера. Неговата странна асиметрична позиция обаче може да не се понрави на хората, изключително в случай че към този момент не си падате по прорезите като цяло.

Новите прорези са част от устрема на Samsung към напълно безрамкови екрани.

Възможно е някои от прорезите да бъдат непокътнати единствено за флагмани, а други за апарати от междинен клас. Така или другояче, епохата на телефони с марка Samsung без разрез наподобява завършва .
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР