Samsung Galaxy Note 9 е оборудван с най-голямата батерия, капацитетът

...
Samsung Galaxy Note 9 е оборудван с най-голямата батерия, капацитетът
Коментари Харесай

Galaxy Note 9 няма да повтори съдбата на Galaxy Note 7

Samsung Galaxy Note 9 е оборудван с най-голямата батерия, потенциалът на която е 4000 mah. Батерията е изцяло безвредна, твърди управлението на корейския тръст.Много консуматори се тормозят от новината за огромната батерия на Samsung Galaxy Note 9. Потребителите не са не запомнили за проблемите със захранващия детайл на Samsung Galaxy Note 7, които постоянно стават причина за неочаквани пожари.


Тогава производителя изиска от сътрудниците си да спрат да продават устройствата, а потребителите получиха рекомендации да изключат телефоните си и да спрат да ги употребяват.

В промишлеността имаше клюки, че това може да докара до затварянето на серията Galaxy Note. Но Samsung предприе нужните дейности за премахване на грешките и през 2017 година пусна на пазара моделът Galaxy Note 8, за батерията на който не беше видяна податливост към прегряване.

След неуспеха със Samsung Galaxy Note 7, компанията организира следствие с цел да откри аргументите за неизправностите. Също по този начин вкара и спомагателни ограничения за сигурност с цел да подсигурява, че сходни обстановки в никакъв случай повече няма да се повторят.



На 13 август 2018 година основният изпълнителен шеф на Samsung Донг Джин Ко излезе с изказване, че инженерите на компанията му са уверени в сигурността на батерията на Galaxy Note 9 с потенциал 4000 mah:

„Батерията на GALAXY NOTE 9 е по-сигурна от всеки път. Потребителите към този момент не би трябвало да се тормозят за акумулаторите„.

През 2017 година, Samsung нае нов екип за надзор на качеството, който да следи, че продуктите на компанията дават отговор на строгите условия за сигурност.

Ръководството на концерна също по този начин вкара и промени в някои елементи на индустриалния цикъл, с цел да подсигурява, че историята с Galaxy Note 7 няма да се повтори.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР