Samsung доста бързо реагира на публикуваните материали за прекалено качествените

...
Samsung доста бързо реагира на публикуваните материали за прекалено качествените
Коментари Харесай

Samsung реагира на материала за прекалено качествените снимки на Луната

Samsung много бързо реагира на оповестените материали за прекомерно качествените фотоси на Луната, които прави смарт телефонът Galaxy S23 Ultra. Информацията е на изданието SamMobile.

Да си напомним, че консуматор на Reddit направи серия опити и показва безапелационни доказателства, че тези фотоси в действителност нямат доста общо с действителността. Първо изтеглил от интернет съвсем съвършено изображение на спътника, понижил го до разграничителна дарба 170×170 пиксела и приложил Гаусово размазване. След това отворил изображението на цялостен екран и го снимал със смарт телефон в цялостна мрачевина от далечния ъгъл на стаята. Получило се е следното:

Официалното изказване на южнокорейският софтуерен колос е следното:

„ Samsung се стреми да обезпечи най-хубавото в мобилния клас фотографско преживяване при всевъзможни условия. Когато потребителят прави фотография на Луната, технологията за оптимизация на сцената, основана на изкуствен интелект, разпознава Луната като главен обект и прави няколко фотоси за многокадрова комбинация, след което изкуственият разсъдък усъвършенства детайлите на качеството на изображението и цветовете. Той не ползва наслагване на каквото и да било външно изображение върху фотографията. Потребителите могат когато и да е да деактивират тази функционалност за усъвършенстване на сцената, основана на изкуствен интелект, което ще изключи автоматизираното възстановяване на детайлите на фотографията, направена от потребителя “.

Тоест, това са си фотоси на естествения сателит на Земята, които са комбинация от доста фрагменти, като крайният резултат е усъвършенстван благодарение на изкуствен интелект. Професионалистите постоянно могат да изключат ИИ помощника и да вършат фотоси, които демонстрират действителната реалност без спомагателна обработка. 

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР