Самоуправляващите се автомобили ще бъдат използвани в Обединеното кралство от

...
Самоуправляващите се автомобили ще бъдат използвани в Обединеното кралство от
Коментари Харесай

Автомобилите без водачи ще бъдат по пътищата на Обединеното кралство от 2026 г., казва министърът на транспорта Марк Харпър

Самоуправляващите се коли ще бъдат употребявани в Обединеното кралство от 2026 година, съгласно министъра на превоза Марк Харпър.

Министърът на кабинета сподели, че технологията, която разрешава на водачите да не се концентрират върху пътя, има „ голям брой евентуални приложения “, в това число повишение на пътната сигурност и улеснение на хората с увреждания да пътуват независимо. Той сподели, че това значи, че хората ще пътуват в самоуправляващи се транспортни средства „ с ръце надалеч от кормилото, вършейки имейлите си “. в Народното събрание предишния месец.

Г-н Харпър сподели пред днешната стратегия на BBC Radio 4: „ Законодателството минава през Народното събрание сега, тъй че се надяваме, че ще го вкараме в Народното събрание до края на 2024 година Вероятно още по-рано през 2026 година хората ще стартират да виждат някои детайли от тези коли, които имат цялостни благоприятни условия за независимо ръководство.

„ Вече знаем, че технологията работи. Можете да видите технологията, която се въвежд...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР