Самоубилият се преди 3 дни в спално помещение на полигона

...
Самоубилият се преди 3 дни в спално помещение на полигона
Коментари Харесай

Трагедията е огромна: Самоубилият се ст. лейтенант Тодор Ман...

Самоубилият се преди 3 дни в спално помещение на полигона " Ново село " ст. лейтенант Тодор Манчев ще бъде заровен през днешния ден в 13,30 часа в родното му село Дебръщица, Пазарджишко, научи " Марица ". Тодор Манчев е наследник на локалния бизнесмен Илия Манчев.

Допреди да постъпи на работа към военните, е взел участие дружно с татко си като съуправител в сдружение „ Енергия “ ООД. Фирмата е имала капиталово предложение за рандеман на подземни води посредством бунар за разреждане (разхлаждане) на минералната вода от Варвара, община Септември за потребностите на дребна Водноелектрическа централа и хотел. Бащата Илия Манчев е бил съучастник и във компания за рандеман на пясък по поречието на река Тополница, а майката на старши лейтенанта е юрист Димитрана Манчева. Тодор има сестра.

Трагедията с него придобива още по-големи мащаби, защото е чакал дете от бременната си избраница. Двамата дори били насрочили женитба за 20-ти август, поканили и посетители за тържеството им в ресторат " Родопско ханче ", село Варвара, научи " Марица ".

В родното му село Дебръщица хората още не могат да одобряват самоубийството на Тодор за действителност. Местните не имат вяра на формалните версии, че случилото се няма общо с нахлуването на командоси в цеха до пловдивското село Чешнегирово преди месец.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР