Самоубилият се 18-годишен Калоян Милев, който преби медицинска сестра в

...
Самоубилият се 18-годишен Калоян Милев, който преби медицинска сестра в
Коментари Харесай

Вижте момчето, което нападна медсестра от "Пирогов" и после се самоуби в центъра на София

Самоубилият се 18-годишен Калоян Милев, който преби здравна сестра в "Пирогов " в петък вечер, не е избягал самичък от лечебното заведение, безапелационен бе неговият татко Иво Милев в утринния блок на Bulgaria ON AIR.



Той описа, че към 11.00 часа е докарал самичък Калоян в „ Пирогов “, като преди този момент два часа са чакали кола за спешна помощ. По думите на Иво Милев, никой в никакъв случай не е казвал, че би трябвало да остане с момчето, тъй като той е бил пълновръстен. "Краката и ръцете му бяха завързани с каиши за болничното легло, защото беше несъответстващ. Невъзможно е откакто беше разгласен за национално търсене, никой да не е забелязал бягащо по улиците момче с тениска и къси панталонки при тези ниски температури ", отсече Милев.



Снимка: Facebook

Калоян, описа татко му, е бил състезател и досега в никакъв случай не е бил употребявал опиати.

Момчето е било в несъответстващо положение в петък, приказвал е за Исус, че той е определен. „ Това за мен е фракция, която го е дрогирала “, сподели Иво Милев. По думите му, Калоян внезапно се е трансформирал последната седмица – спрял е да се вижда с приятелката си и да спортува.
Иво Милев се съмнява, че или Бялото приятелство или Свидетели на Яхова са повлияли на Калоян.

Припомняме ви, че за връзката сред двата случая заяви през вчерашния ден представителят на основния прокурор Румяна Арнаудова.



Снимка: Facebook



Снимка: Facebook



Снимка: Facebook

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР