Самоубил се в главата със законен пистолет Версии: ревност или

...
Самоубил се в главата със законен пистолет Версии: ревност или
Коментари Харесай

Военният пребил жена си преди да я гръмне

Самоубил се в главата със легален револвер

Версии: ревнивост или пари

Военнослужещият С. П., който простреля жена си и се гръмна в Стара Загора, имал обтегнати връзки с половинката си през последните месеци.

На 11 август сред двамата избухнал скандал с физическа кавга, при която мъжът си блъснал главата и постъпил в болница. След два дни го изписали и той напряко отишъл на работното място на брачната половинка си, която била здравна сестра. Между двамата още веднъж избухнал пикантен скандал, военният още веднъж протегнал ръка на половинката си.

След като В. П. не отишла на работа на 15 август, колежка се обадила на майка є и бил подаден сигнал в полицията. На 16 август униформени отишли до фамилното жилище. След като никой не отворил, те разрушили ключалката. В коридора се натъкнали на ужасяваща панорама - мъртвец на мъж с огнестрелна рана в главата. До него лежал и револверът му, който е законно притежаван. Изстреляни са били 3 патрона, единият - във въздуха. В стаята лежало тялото на брачната половинка му.

Двамата са женени от 2010 година, имат 9-годишна щерка, която не е била у дома по време на нещастието. Полицията работи по всички версии - от ревнивост, до финансови проблеми.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР