Самотата не е приятна за никого, но все пак има

...
Самотата не е приятна за никого, но все пак има
Коментари Харесай

Шест зодии, които не могат да понесат самотата

Самотата не е приятна за никого, само че въпреки всичко има хора, които обичат посвещават време единствено на себе си. И се зареждат с сила, когато останат уединено с мислите си за малко. Но за други да останеш самичък е същински пъкъл, написа Блиц. Ето кои са зодиите, които не понасят самотата.

Овен
Тези знаци са самостоятелни, само че не могат да устоят да останат сами за дълги интервали от време. Те желаят да усещат, че околните и приятелите им ги ценят, постоянно търсят самопризнание и желаят да знаят, че липсват на някого. Бързо стартират да се усещат самотни, когато не си виждат с никого няколко дни или в случай че виждат единствено хора, които не са им близки.

Телец
Нуждаят се от роднините си и приятелите си доста и също толкоз доста желаят да усещат, че и другите се нуждаят от тях. Това им оказва помощ да се усещат по-значими като персони. Обичат да вършат неща за другите и да оказват помощ, по тази причина не се усещат като себе си, когато са сами.

Близнаци
В този знак живеят две персони, постоянно се споделя, че той е с две лица - безусловно обикновено е самотата да им се коства неестествена. Близнаците обожават да поддържат връзка, всеки ден имат доста хрумвания, които жадуват да споделят и даже желаят да се учат от другите.

Жените от тези 4 зодии в никакъв случай няма да дадат втори късмет на някогашния си

Рак
Те са най-грижовните знаци, постоянно са цялостни с страст и по тази причина избират да са измежду близки хора. Така могат да се грижат за тях, да ги глезят, а и самите те да бъдат третирани добре. Най-много държат на връзките си с хората и от време на време прекомерно доста се концентрират над това и не помнят за занимания, кариера, даже за здравето си. Чувстват се извънредно, когато останат сами.

Везни
Балансът е най-съществен за тези зодии. Чувстват се прелестно, когато могат да насочат вниманието си към различен човек, а освен към себе си. Така се разсейват и си оказват помощ. Ако няма над кого да се концентрират и мислят единствено за себе си и личните си проблеми, стават нервни. Страхуват се от самотата.

Скорпион
Скорпионите имат доста скотски инстинкти, и в това време са доста раними и чувствителни. За да са щастливи им би трябвало фамилиарност, обич, да могат да се доверят на някого - единствено тогава стават мощни и жизнерадостни. И те ценят доста връзките сред хората и това е едно от най-важните неща в живота им. Самотата ги потиска.
 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР