Самообявилият се за най-успешен български футболен треньор Станимир Стоилов преживява

...
Самообявилият се за най-успешен български футболен треньор Станимир Стоилов преживява
Коментари Харесай

Съпругата на Мъри Стоилов му би шута! Писнало й от безкрайните му изневери

Самообявилият се за най-успешен български футболен треньор Станимир Стоилов претърпява тежка фамилна драма, която вгорчава следващия му професионален триумф в Казахстан, дочу HotArena.

Специалистът от хасковското село Въгларово е напът да завоюва четвърта поредна шампионска купа като ментор на „ Астана ”, само че този път триумфът му няма да бъде споделен със брачната половинка му Мирена. Половинката на Мъри Стоилов е поискала бракоразвод от мъжа си след 25 години сватбен живот, а близки до тогавашния нападател на „ Левски ” и националния тим са безапелационни, че раздялата сред семейство Стоилови ще бъде официализирана до края на годината, откакто футболният шампионат в Казахстан завърши и Станимир се прибере за малко в България.

За раздялата сред Станимир Стоилов и жена му Мирена се приказва от дълго време, защото през последните 3 години двамата живеят на повече от 4 хиляди километра разстояние един от различен и съвсем не се засичат.
сА
Близки до Мъри Стоилов признават, че брачният живот на треньора куца от най-малко петилетка, като главната причина за охлаждането на жена му Мирена към него са систематичните изневери на футболния експерт. Разправят, че преди няколко години, когато Станимир бе ментор на „ Литекс ”, жена му го е заловила на шаблон с разкрепостена ловчанлийка в ловното стопанство „ Бялка ” на Гриша Ганчев. Тогава последвал всеизвестен панаир, само че бракът бил избавен. В идващите години дамата на Мъри преглътнала още изневери на мъжа си, преди той да поеме за Казахстан. Казват, че чашата на търпението у Мирена преляла, когато разбрала, че в някогашната руска република мъжът й е забърсал знойна хубавица.

„ Станимир се раздели с жена си още преди година и половина, просто не са се развели. Иначе Мирена има нов мъж до себе си  – мароканец, който е планинар и обикаля целия свят, с цел да катери планини ”, издават познати на към този момент разграниченото семейство Стоилови.

От своя страна Мъри Стоилов също има нова възлюбена. Тази пролет треньорът залюбил своя съгражданка от Хасково, която към този момент живее с него в столицата на Казахстан. Пикантен щрих в цялата история е, че новата годеница на Мъри в миналото е била част от близкия другарски кръг на жена му Мирена . Казват, че двете били състудентки в Университета по архитектура, строителство и геодезия (УАСГ), написа " Уикенд ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР