Самоличността на жертвата, която беше убита и изгорена в куфар

...
Самоличността на жертвата, която беше убита и изгорена в куфар
Коментари Харесай

Разследване: Установиха българка ли е убитата жена, изгорена в куфар до Гюргево

Самоличността на жертвата, която беше убита и изгорена в куфар край Гюргево, е открита. Тя е на 32 години и е от южния румънски окръг Илфов

Не се удостоверява версията, че жертвата на жестокото закононарушение е българка.

Румънските следователи се бяха свързали с българските си сътрудници в Русе, с цел да схванат дали жертвата не е момиче от България – от Русе или покрайнината.

Румънците допускаха, че тя може да е продажница, взета от водач, минал през България и излязъл с камион през Дунав мост.

Младата жена е била убита след нечовечен побой, след което тялото ѝ е било сложено в куфар и запалено.

Шокиращото закононарушение стана известно предишния петък, когато водач на ТИР забелязал пожар край пътя и се обадил на телефон 112. Други водачи създали видеозаписи с мобилните си телефони.

Криминалистите откриха, че тялото на младата жена е изгоряло на 90 %. Ръцете й са били вързани с тел. Смята се, че е била убита с удар по главата.

Румънските медии разгласиха фоторобот на дамата, чиято идентичност управляващите се опитваха да открият. Появиха се и версии, че жертвата може да е чужденка, в това число българка.



Регионалният вестник "Джурджувянул " оповестява, базирайки се на източници, че самоличността на жертвата е открита. Тя е 32-годишна жена от южния румънски окръг Илфов.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР