Самолетни билети вече може да се закупуват онлайн от сайта

...
Самолетни билети вече може да се закупуват онлайн от сайта
Коментари Харесай

Летище София пусна „радар“ за евтини самолетни билети

Самолетни билети към този момент може да се закупуват онлайн от уеб страницата на Летище София. Освен това всеки, решил да пътува, може да ревизира и избере най-удобна дата. Новата функционалност, поместена непосредствено на началната страница на аеропорта, се предлага в партньорство със международната travel-tech компания Kiwi.com.

Новата услуга е продължение на напъните на концесионера „ Соф Кънект “ и задачата за 5-звездна районна промяна, предлагаща усъвършенствано прекарване за пасажерите и разширена с безграничен брой дестинации полетна мрежа.

Потребителите могат също по този начин да се абонират за периодически бюлетин с преференциални предложения за самолетни пътувания. Според информация от летището и платформата сега има огромно количество оферти на цени към 10 евро в посока от София.

Летище София предлага доста благоприятни условия за пътешестване до близки и далечни дестинации. Kiwi.com комбинира тези разновидности, с цел да разреши на клиентите ни да осъществят най-икономично своето мечтано странствуване “, сподели Димитър Биков, шеф „ Маркетинг и бизнес развиване “ в „ СОФ Кънект “, представен от пресцентъра на концесионера.

С помощта на търсачката пасажерите ще могат да избират освен директни полети, само че и да резервират неповторим маршрут до всяка последна международна дестинация, съчетавайки освен разнообразни самолетни компании, само че и обичайни с нискотарифни.

Новата услуга добавя опциите, предлагани от туристическата организация на летище София. Освен преференциални предложения за самолетни билети, тук се оферират и хотелско настаняване в целия свят, както и здравна застраховка. За своите клиенти организацията е разполагаем без почивен ден онлайн и в офисите си на двата терминала на летище София.

Сред безспорните преимущества на платформата са бордните карти, предлагани по множеството направления, и опцията за прибавяне на в допълнение покритие, което обезпечава повече сигурност при пътешестване на няколко стадия и с голям брой връзки.  Пътниците могат да застраховат своите направления с опционалния артикул Kiwi.com Guarantee, който покрива пътуването при положение на забавяне, анулация или друга смяна в разписанието.
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР