Самолетите предизвикват клаустрофобия в най-добрите моменти, но когато хората, които

...
Самолетите предизвикват клаустрофобия в най-добрите моменти, но когато хората, които
Коментари Харесай

Пътник на самолета беше осъден за засрамване на „правоимаща“ майка, която люлееше бебето си шест часа

Самолетите провокират клаустрофобия в най-хубавите моменти, само че когато хората, които седят към вас, са досадни, това може да утежни преживяването 100 пъти.

Една жена жигосах майка, че е имала „ право “ на аероплан, защото тя люлее бебето си непрестанно по време на шестчасовия полет. Люлеещото се придвижване провокира резултат на талази върху седалката на майката начело, което означаваше, че дамата не можеше да гледа нищо пред себе си, защото това би „ провокирало прилошаване при пътешестване “.

Анонимната жена, която се обърна към Reddit, с цел да признае, че е „ прекомерно изтощена “, с цел да се ангажира с който и да било за това по време на полета, само че се тревожи, че сходна обстановка ще се случи в бъдеще, по тази причина изиска съвет за това по какъв начин би могла да се оправи с това по „ рационален “ метод.

Жената написа: „ Има ли право майка с бебе непрекъснато да се клати на седалките в самолетите? По-конкретно, седях зад майка с бебе в 6-часов полет в икономичната част. За да успокоя бебето, майката...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР