Самолетите на израелските ВВС атакуваха военни предприятия, разположени в района

...
Самолетите на израелските ВВС атакуваха военни предприятия, разположени в района
Коментари Харесай

Израелски въздушни удари по Алепо

Самолетите на израелските Военновъздушни сили нападнаха военни предприятия, ситуирани в региона Ал-Сафир югоизточно от сирийския град Алепо, на 360 км от Дамаск в нощта против вторник, оповестява арабският ефирен канал „ Al-Hadath “, представен от ТАСС.

Според него ударите са били осъществени и по хранилища с оръжия, принадлежащи на проирански шиитски формирования, които се бият на страната на сирийската войска. В отчета се отбелязва, че шиитските милиции са претърпели загуби, не са посочени други детайлности.
 Башар Асад съпостави героизма на хората в Алепо със Сталинград Башар Асад съпостави героизма на хората в Алепо със Сталинград
Президентът на Сирийската арабска република съпостави смисъла на боевете в Алепо с огромната историческа борба от Втората международна война...

На собствен ред ливанският ефирен канал Al Mayadeen заяви, че е бил нападнат проучвателен център в покрайнините на Алепо.

По-рано организация SANA, базирайки се на боен източник, заяви, че сирийските сили за противовъздушна защита са отблъснали офанзива на израелските военновъздушни сили в югоизточните околности на Алепо.

Според неговата информация офанзивата е последвала в 23:37. „ Сирийските системи за противовъздушна защита удрят множеството въздушни цели на съперника, вследствие на нападателните полети на Израел, нанесени са материални вреди на някои обекти в региона на Ал-Сафир “, сподели организацията.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР