Самолетът Embraer Legacy 600 на Евгений Пригожин, който се разби

...
Самолетът Embraer Legacy 600 на Евгений Пригожин, който се разби
Коментари Харесай

Загинала във фаталния полет с Пригожин стюардеса разкри странни факти преди смъртта си

Самолетът Embraer Legacy 600 на Евгений Пригожин, който се разруши над Тверска област на 23 август, бил изпратен за " временен и неразбираем ремонт " преди полета. Според Телеграм канал, който се счита за непосредствен до една от " кулите " на Кремъл, стюардесата Кристина Распопова разказала на околните си за неразбираеми операции със самолета. Тя също почина в самолетна злополука, написа УНИАН.

" Стюардесата на разрушилия се аероплан е сестра на заместник-прокурора на един от градовете на Челябинска област. Той изясни, че Кристина Распопова е отлетяла за Москва преди няколко дни, където е чакала полет за Санкт Петербург. В сряда те се обадили и дамата сподели, че екипът чака значимо позвъняване, те споделят, летите " през днешния ден или на следващия ден ". Освен това, съгласно стюардесата, самолетът е бил на ремонт преди заминаването ".

Източникът също оповестява, че самолетът на Пригожин е прелетял над Тверска област във високото въздушно пространство. Той обаче не бил по отношение на локалния център за ръководство на задачата.

" Ръководителят на отдела научи за изключителната обстановка едвам когато Министерството на изключителните обстановки дойде на мястото и " от земята " удостовери откриването на злополуката. Джетът не се свързал с тверските служби по никакъв метод и не дал никакви сигнали, целият надзор идвал от Москва ", споделят източниците.

Според Flightradar24, услуга за следене на цивилен самолети, самолетът се е " снишил внезапно ". " След като се изравни на височина от 28 хиляди фута (около 8,5 км – УНИАН) в 15:10 UTC (координирано универсално време, 18:10 киевско време), самолетът продължи да лети в водоравен полет с непрекъсната скорост до 15:19 UTC, след което отвесната скорост пада внезапно и самолетът се снишава за малко, след което набира оптималната надморска височина от 30 100 фута (9,1 км - УНИАН), преди да се спусне до височина от към 27 500 фута.

Подобен " скок " беше още един още веднъж, а окончателните данни бяха получени в 15:20:14 UTC на височина към 6 км. В 18:19 локално време данните демонстрират, че скоростта на намаляване на самолета е достигнала 2400 метра в минута, преди предаването на данни за надморската височина да спре. " Въпреки че самолетът не предавал информация за позицията, други данни като надморска височина, скорост, отвесна скорост и настройки на автопилота са предадени.

Именно тези данни разрешават да получим някаква визия за последните моменти от полета ”, се споделя в блога на FlightRadar24.Както УНИАН заяви по-рано, на 23 август аероплан Embraer Legacy 600 с бордов номер RA-02795 се разруши в Тверска област на Русия. Принадлежал е на съветския терорист, водач на ЧВК " Вагнер " Евгений Пригожин. По-късно Росавиация удостовери гибелта на Пригожин, сътрудника му от групата Дмитрий Уткин и други руснаци на борда.

Стана известно още, че телата им са открити на мястото на злополуката и към този момент са разпознати. По-близо до среднощ стана известно, че интервенцията по издирването на мястото на злополуката на бизнес самолета е завършила. Там са открити останките на 10 души - седем пасажери и трима членове на екипажа, написа blitz.bg
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР