Самолет на авиокомпанията Маратон Еърлайнс (Marathon Airlines) със 106 пътници

...
Самолет на авиокомпанията Маратон Еърлайнс (Marathon Airlines) със 106 пътници
Коментари Харесай

Самолет с дупка на корпуса и със 106 пътници кацна на летището в Белград

Самолет на самолетната компания Маратон Еърлайнс (Marathon Airlines) със 106 пасажери кацна нощес на белградското летище " Никола Тесла " с дупка във фюзелажа и развалено крило, както се вижда на фотоси и видеоклипове, оповестени в обществените мрежи, заяви организация Бета.

Регионалната телевизия Ен1 осведоми, че самолетът е бил развален в неделя вечерта по време на политане за Дюселдорф от летището в Белград. Причината за повредата е удар в светлинната сигнализация в края на пистата.

За по-малко от час са били спрени излитанията и кацанията на летището нощес, отбелязва Танюг.

По неофициална информация повода за случая е късият пробег , който водачът е направил при политане, след което не е имал задоволително време да се отдели от пистата и да избегне светлинната сигнализация.
 
to Dusseldorf took off…
— JACDEC (@JacdecNew)

В това положение самолетът е кръжал над Белград в продължение на един час, преди най-сетне да кацне. Поради приключване на гориво се наложило пожарникари да напръскат самолета с пяна, с цел да предотврати пожар.
 

— Peđa Vučetić (@Pedjijatar)

Гръцката компания “Маратон Еърлайнс ” е партньорска компания на сръбския народен транспортьор “Еър Сърбия ” (Air Serbia).
От " Еър Сърбия " оповестиха, че самолетът за Дюселдорф е бил върнат по механически аргументи и че сигурността на пасажерите не е била застрашена.

Всеки миг е значим! Последвайте ни в  и , за да сте в крайник с тематиките на деня
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР