Самолет на авиокомпания „Емирейтс“, пристигнал от Дубай, беше задържан тази

...
Самолет на авиокомпания „Емирейтс“, пристигнал от Дубай, беше задържан тази
Коментари Харесай

Самолет от Дубай е под карантина в Ню Йорк

Самолет на самолетна компания „ Емирейтс “, дошъл от Дубай, беше арестуван тази заран под карантина на нюйоркското летище „ Джон Ф. Кенеди “, откакто пасажери се разболели по време на полета. Това оповестиха от самолетната компания и нюйоркски медии, представени от Ройтерс и АП.

Двупалубният „ Еърбъс А388 “ с към 500 пасажери се е приземил малко след 9 ч. локално време, сподели говорителка на „ Емирейтс “. По думите ѝ броят на заболелите е 10, до момента в който нюйоркски медии оповестиха преди този момент, че те са стотина.

Като предохранителна мярка на борда са се качили екипи на американските здравни органи, с цел да окажат нужната здравна помощ .

Говорителката добави, че скоро на всички останали пасажери ще бъде позволено да изоставен самолета.

Според тв канал WNBC специалисти от федералната работа за надзор и предварителна защита на болесттите са на място, само че от тях още няма изказване. Няма изказване от нюйоркското кметство, а от полицейското ръководство на мегаполиса написаха в обществената мрежа Туитър единствено, че наблюдават „ здравната обстановка “.

Видеокадри от хеликоптер демонстрираха самолета на пистата, заобиколен от коли на службите за незабавна помощ и наземния летищен личен състав.

Междувременно през днешния ден управляващите

във Франция изтеглиха 141 пасажери и екипаж от аероплан, дошъл във френския град Перпинян от Алжир, откакто се появи съмнение, че дете на борда е болно от холера ,

оповестиха от пожарната работа, представена от Ройтерс.

Осемгодишното дете беше признато в болница за проучвания, откакто получило пристъпи на повръщане и диария по време на полета, сподели представител на пожарната работа. Полицейски източник съобщи, че майката на детето и няколко от пасажерите седящи до тях също са били приети в болница.

Останалите пасажери и екипажът са били арестувани на пистата за кацане, преди да бъдат изпратени в антисептичен пункт за обзор, оповестиха управляващите.

Миналия месец в Алжир бяха регистрирани първите случаи на холера от 22 години насам. Двама души са умряли.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още настоящи вести от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР