Само за седем месеца в управлението, ние направихме първите стъпки

...
Само за седем месеца в управлението, ние направихме първите стъпки
Коментари Харесай

Кирил Петков обеща минимална пенсия от 900 лв.

Само за седем месеца в ръководството, ние направихме първите стъпки и дружно с министър-председателя на Румъния и транспортния министър си стиснахме ръцете и започнахме предпроектните изследвания. За последните 12 години Борисов единствено обещаваше и не направи нищо. Решихме, че България и Румъния не би трябвало да единствено съседи, те би трябвало да са същински сътрудници. ” Това разгласи съпредседателят на Политическа партия Кирил Петков, който бе в Русе.

Петков организира поредност от срещи с жителите на русенско. Тази заран той се срещна с пенсионери в офиса на Политическа партия в Русе дружно с лидера на листата Николай Събев. Петков сподели на пенсионерите, че разчитат доста на тях и на техния опит за смяната на България.

“В България може да се прави обществена политика. За по-малко от година успяхме да вдигнем пенсиите повече в сравнение с за последните 12 години. Досегашните пенсии бяха засегнатост за възрастните хора, страната действително бе абдикирала от пенсионерите. Вдигането на пенсиите бе едно от обещанията, което дадохме и изпълнихме. Според изчисленията ни е напълно реалистично минималната пенсия за 4 години мандат да стане 900 лева, без това да отвори дупка в бюджета. Научихме и урока, че единствено възторг не е задоволителен и по тази причина ще притеглим “бели коси ”, с цел да могат да ни предадат знанията си. Много разчитаме на хората от 65 +, дружно ще продължим по пътя на смяната, тъй като има да се прави още доста работа. Промяната идва, само че значимо е хората да ни поддържат, тъй като сами не можем да създадем нищо единствено с възторг ”, съобщи Кирил Петков.

Николай Събев също акцентира, че възрастните хора могат да са потребни на българското общество посредством опита, който са събрали. “Искаме да се включат дейните българи, които към този момент са в пенсия, да използваме техните познания ”, сподели Николай Събев.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР