Само за месец по бързо производство на Районна прокуратура-Велико Търново

...
Само за месец по бързо производство на Районна прокуратура-Велико Търново
Коментари Харесай

Затвор, глоба и лишаване от право да управлява МПС за мъж, шофирал пиян

Само за месец по бързо произвеждане на Районна прокуратура-Велико Търново 51-годишен мъж, карал след приложимост на алкохол, бе наказан на една година отнемане от независимост, 500 лв. санкция и отнемане от право да ръководи МПС за период от две години.

С. Ц. е приет за отговорен за това, че на 17.12.2022 година в гр. Велико Търново, до бензиностанция „ Дипеста “ в посока кв. „ Чолаковци “, управлявал лек автомобил с централизация на алкохол в кръвта си над 0,5 на хиляда, а точно 1,04 на хиляда, открито по надлежния ред с техническо средство „ Дрегер Алкотест 7510 “. Деянието направил, откакто е бил наказан за същото закононарушение с влезнала в действие присъда на Районен съд-Дряново – закононарушение по член 343б, алинея 2, вр. с алинея 1 от Наказателен кодекс.   

Бързото произвеждане е завършило след импортиран в съда обвинителен акт и реализирано в правосъдната фаза съглашение, което има последствия на влезнала в действие присъда. По отношение на С.Ц. е взета мярка за неотклонение „ задържане под стража “ и присъдата е приведена в осъществяване.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР