Само в рамките на седмица 22-годишен апаш от Съединение бе

...
Само в рамките на седмица 22-годишен апаш от Съединение бе
Коментари Харесай

Край Пловдив: Младеж открадна кола и ограби къща за седмица ...

Само в границите на седмица 22-годишен крадец от Съединение бе задържан два пъти за осъществени обири

В края на февруари, 74-годишен гражданин на квартал " Точиларци " в Съединение алармирал ченгетата, че му е открадната колата " Фиат ", която била паркирана в двора му.

За броени часове чиновниците на сектора в Съединение открили и задържали 22-годишния престъпно проявен пакостник, който признал пред проверяващите, че направил кражбата от необходимост- колата му трябвала да се придвижи до Пловдив. По пътя обаче зародила техническа щета и младежът я зарязал в землището на село Труд, където по-късно била открита. Полицаите го арестували и задържали за 24 часа.



Няколко дни по- късно 56-годишен италиански жител подал сигнал, че от вкъщи му в кв. " Точиларци " незнайни лица са откраднали газов револвер, преносим компютър, златни украшения, принадлежности и мебелировка.



Полицейските чиновници разпознали почерка на своя познайник, с който работили единствено преди 3 дни. Последвала инспекция в дома на същия 22-годишен мъж, където били открити всички откраднати движимости по подадения сигнал.

По случаите са формирани досъдебни производства, а полицията продължава засиления надзор в дребните и отдалечени обитаеми места в региона. Според чиновниците на реда положителното взаимоотношение с кметовете и кметските наместници спомага за обезпечаване на спокойствието на хората и за предварителната защита против престъпността.

През последното денонощие чиновници на Районното полицейско ръководство в Труд са почнали и инспекция по заявителски материал за открити 620 къса саморъчно свита цигари. Безакцизна стока е конфискувана от вкъщи на 70-годишен гражданин на село Царимир.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР