Само в рамките на една година групата Måneskin беше номинирана

...
Само в рамките на една година групата Måneskin беше номинирана
Коментари Харесай

Måneskin: Историята на успеха на 4-ма млади италианци и най-голямата рок група от години насам

Само в границите на една година групата Måneskin беше номинирана за премия " Грами ", подгряваше за Rolling Stones и съумя да възпламени някои от най-големите музикални подиуми. На победоносен концерт за завръщането си в родината през юли те свириха пред повече от 70 хиляди души на античен стадион в Рим - единствено на няколко километра от гимназията, където трима от членовете ѝ стартират да свирят дружно за първи път.

Måneskin не е нормална рок група, която пробива в света на музиката. Най-необичайното в нея е, че тя е от Италия - страна, която надали се слави като огнище на интернационалните рок звезди. Нейната история за триумф споделя холивудското издание " Variety ".

" Обективно, какво ни липсваше?. Ние знаем по какъв начин да свирим. Знаем по какъв начин да пишем песни. Имаме шанса, че изглеждаме добре. Какво ни спираше преди, с изключение на онази провинциална мисъл: " Няма да успеем отвън Италия "? " - тези въпроси си задава 24-годишният вокалист Дамиано Давид.

" Винаги съм имал чувството, че имаме капацитет. Знаех, че в музикално отношение сме подобаващи за хората по света ", прибавя 22-годишният барабанист Итън Торкио.

В края на януари групата издаде " Rush! " - третия си студиен албум и първият им като международни рок икони. А кавърът им на песента " Beggin` " на Four Seasons от 2017 година на групата продължава да бъде шлагер, като записът им е събрал повече от 1 милиарда слушания единствено в Spotify.

 В края на януари групата издаде
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР