Само в последните две седмици се наложи Министерство на здравеопазването

...
Само в последните две седмици се наложи Министерство на здравеопазването
Коментари Харесай

Фалшиво интервю със здравния министър отново рекламира противопаразитни продукти

Само в последните две седмици се наложи Министерство на здравеопазването два пъти да изпрати сигнали до шефа на Главна дирекция " Борба с проведената престъпност " и началника на отдел " Компютърни закононарушения " към ГДБОП за подправяне на електронната страница на министерството и спекулации с изявленията на министър Николай Петров за продажба на артикули. Сигнал е подаден и до основния прокурор на България, заяви пресцентърът на Министерството на здравеопазването.

В началото на година имаше поредност от такива уеб сайтове и подправени изявленията за същите противопаразитни препарати, за които също беше сигнализирано на управляващите. Сега наподобява е възобновена рекламната акция от името на здравния министър.

" Имаме уверението на способените институции, че навреме са подхванати всички законови дейности за идентифициране на източниците и подвеждането им под отговорност ", показват от ведомството и приканват жителите да бъдат " изключително бдителни към интернет страници - " двойници " на формалния уебсайт на институцията.

Фалшификатите " съдържат изрично погрешна информация и вършат внушения, които са подвеждащи за потребителите и рискови за здравето на жителите ", упорстват от Министерството на здравеопазването. Напомнят, че формалният уебсайт на институцията се намира на интернет адрес http://www.mh.government.bg/, а всеки жител, който се натъкне на подправен уебсайт на институцията, може да подаде сигнал на имейл адрес: [email protected] или до способените органи.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР