Само три продукта са ви нужни, за да се сдобиете

...
Само три продукта са ви нужни, за да се сдобиете
Коментари Харесай

Рецепта на деня: Сочно пилешко с масло

Само три продукта са ви нужни, с цел да се сдобиете с висшо ястие на трапезата си. Тук обаче съществува една специфичност, на която да обърнем концентрирано внимание. Става въпрос за подготвяне на месо, чиято термична обработка се прави в херметически затворен резервоар. За задачата ви предлагаме да употребявате плик за печене, написа actualno.com. Разбира се, всеки може да добави подправки, които на него му харесват. Дори да заложите само на черен пипер, сол и масло, то резултатът ще бъде в действителност приказен. С тази технология месото се резервира извънредно сочно и не изсъхва.
Необходими артикули:
750 гр. пилешко филе

50 гр. масло

сол и черен пипер на усет
Начин на подготвяне:
Поръсете пилешкото месо със сол и черен пипер на усет. Поставете пържолките в плика за готвене и прибавете дребните кубчета масло, които авансово сте си подготвили. Маслото съумява да придаде неудържим усет на пилешкото и с помощта на него месото е още по-крехко и ароматно.

Важно е да изкарате въздуха от плика и да пандизите доста добре. Поставете плика в тенджера с вода и сложете похлупак от горната страна. Проверете дали капакът е компактно затворен. 30 минути са изцяло задоволителни, с цел да се получи едно несравнимо ястие, което да поднесете на трапезата със самочувствие на една съвършена стопанка. Пригответе обичаната си гарнитура и се насладете на кулинарния шедьовър.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР