Само следствието може да каже как се е стигнало до

...
Само следствието може да каже как се е стигнало до
Коментари Харесай

Д-р Велев, болница Шейново: 25 човека са имали достъп до разменените бебета, може да е всеки

Само следствието може да каже по какъв начин се е стигнало до размяната на бебетата в болница „ Шейново ”, това сподели по bTV шефът на болничното заведение доктор Румен Велев. Той сподели, че самият желае да научи какво томчно е станало. 20-25 индивида са имали достъп до бебетата, теоретично може всеки да е сменил гривничките, разяснява доктор Велев. По негови думи обаче, кръгът на хората, които действително може да са го създали, е по-малък и той е разговарял с всеки от тях.

Майката, която е родила естествено, първо е получила своето бебе, само че към 4 часа по-късно и е обещано другото. Другата майка, която е родила със секцио, по този начин и в никакъв случай не е взела в ръце личното си дете, това стана ясно от думите на доктор Велев.

Той разяснява също, че информацията до медиите е изтекла от човек от болничното заведение. „ За мен този човек не може да се назова доктор ”, разяснява шефът на „ Шейново ”.

Д-р Велев съобщи също, че сега не е най-важното да се приказва за компенсации. Той сподели, че болничното заведение няма в бюджета си перо за такива случаи, само че по думите му, няма спънка да се стигне до извънсъдебно съглашение с родителите на разменените бебета. Директорът съобщи, че е подготвен да подаде оставка, в случай че се откри, че има виновност на организационно равнище. Д-р Велев сподели също, че в болничното заведение ще бъдат въведени евентуално нови гривнички, които са с баркод.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР