Само след една седмица ще се състои премиерата на Google

...
Само след една седмица ще се състои премиерата на Google
Коментари Харесай

Google Pixel 2 ще получи портретен режим, стерео говорители и нов UI

Само след една седмица ще се състои премиерата на Гугъл Pixel 2 и Pixel XL, които ще ни изненадат с актуализирания си дизайн, ново “желязо” (включително и камерата) и Android 8.1 Oreo. Също по този начин, на апаратите се приписва и поддръжката на технологията Active Edge (аналог на Edge Sense в HTC U11), стерео представители, липса на 3,5 мм конектор и други

Своята информация за новите “пиксели” показа и Артъм Русаковски, работещ в авторитетното издание Android Police. Новият му осведомител твърди, че е тествал операторския Pixel 2 (Verizon), след което показа някои детайлности. Така да вземем за пример, Pixel 2 ще получи портретен режим на камерата, само че той ще е на равнище програмен продукт, тъй като модулът е единствено един. Новият Pixel Launcher ще получи огромни промени в дизайна: търсачката ще се намира в долната част на екрана (някак си), изцяло ще се промени началната страница на Гугъл.

Потвърждава се и съществуването на стерео-високоговорители и любопитната функционалност за непрекъснато различаване на звука. Същността се състои в това, че Pixel 2 ще извежда на изводи екран информация за музиката, която сега се възпроизвежда от непряк източник.

Колко са правилни тези данни, ще разберем на 4 октомври.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР