Само след броени дни едно от най-големите музикални събития в

...
Само след броени дни едно от най-големите музикални събития в
Коментари Харесай

Броени дни до 8-те 359 Hip Hop Awards - slava.bg

Само след броени дни едно от най-големите музикални събития в България ще превземе зала EFE на хотел Маринела, с цел да ни зареди с ударна доза музика, танци и хип-хоп

Гласуването за 8-те 359 Hip Hop Awards завърши в среднощ на 2.02.2020. А блестящата церемония гала по награждаването е на 6.02 в зала EFE на Хотел Маринела. Хип-хоп музикалния и денс хайлайф на България се събира, с цел да разбере кой ще си тръгне със статуетка във всяка от 20-те категории.

Водещи на церемонията ще бъдат Wosh MC и Yoko, а на сцената с музикални осъществявания ще забележим 100 KILA, Homelesz, The top Stoppers, Secta, Remi Toin & International Dance Academy 360, Masurski & Coco, Дара Екимова, както и едно особено шоу от Ъпсурт за край.

Тазгодишната гала по връчването на музикалните награди е и още по-грандиозна с помощта на TIDAL – звездната стрийминг платформа, която е налична за българските музикални почитатели и с мобилните проекти на VIVACOM.

Благодарение телекома, приложението, въодушевено и основано от актьори като Alicia Keys, Beyoncé, Calvin Harris, Chris Martin, Daft Punk, Damian Marley, Deadmau5, J. Cole, Jack White, JAY Z, Lil Wayne, Madonna, Nicki Minaj, Rihanna и Usher, дойде и в България предишния септември.
Какво свързва VIVACOM, TIDAL и 359 Awards? Любовта към музиката, желанието да обединят нейните фенове и стремежът да дават допустимо най-хубавото музикално преживяване на аудиторията. Може да се подготвите за вълнуващото събитие като прослушате особено основания плейлист на VIVACOM – 359 БГ Рап и Трап.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР