Само преди няколко дни, по време на отчета си за второто

...
Само преди няколко дни, по време на
отчета си за второто
Коментари Харесай

Tesla Cybertruck идва най-рано догодина

Само преди няколко дни, по време на отчета си за второто тримесечие на 2021 година, американският производител на електромобили Tesla разгласи, че влекачът най-вероятно ще бъде пуснат в произвеждане през следващата година.

Сега, на уеб страницата на американската компания се появи забавна детайлност, която поставя под въпрос и предварителната информация във връзка с пазарното лансиране на трансформиралият се в сензация електрически пикап Tesla Cybertruck. По време на премиерата му през ноември 2019 година, Илон Мъск анонсира, че производството му ще стартира през 2021 година, само че явно електрическият пикап ще се трансформира в поредното забавено пазарно лансиране на марката.

В секцията за поръчка на Cybertruck, независимо от версията- с един, два или три електромотора, потребителите получават уведомление, че "ще имат възможност да финализират конфигурацията си при приближаване на (началото) на производството през 2022 ".

По време на анонсирането на , от Tesla оповестиха, че пикапът ще бъде оборудван с TESLA ARMOR GLASS (бронирани) стъкла и адаптивно въздушно окачване, а интериорът на многофункционалната кола, в който ще има 17-инчов сензитивен на досег екран, ще предложи модулни решения с опция за транспортиране на шест индивида.

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР