Само преди месеци Bulgari представи новия рекордьор за най-тънък часовник

...
Само преди месеци Bulgari представи новия рекордьор за най-тънък часовник
Коментари Харесай

Ето най-тънкия часовник: Ришар Мийе за Ферари

Само преди месеци Bulgari показа новия рекордьор за най-тънък часовник в света. И това е по този начин, тъй като това се случи единствено преди няколко месеца - по-точно през март. Тогава дебелината на Bulgari Octo Finissimo Ultra доближи 1,80 мм, което го направи най-тънкия часовник, създаван в миналото.

Има нов първенец, с помощта на партньорството сред Richard Mille и Ferrari. Обявеният през днешния ден модел RM UP-01 Ferrari е новият стандарт, по който се мери направата на тънки като бръснач часовници. Дебелината на този нов ултратънък часовник е едвам 1,75 мм, като той изпреварва Bulgari с цели 0,05 мм.

 width=

За разлика от Bulgari (и предходния рекордьор Piaget), RM е инсталирала целия механизъм, пълен единствено 1,18 мм, в корпуса - вместо гърбът на корпуса да служи като съществена плоча, каквато е нормалната процедура. Изключително плоският диаметър RMUP-01 разполага с часове, минути, секунди и селектор на функционалностите, ситуирани в необятния, невероятно тъничък дизайн на корпуса. Пластината на механизма, употребена за този часовник, е скелетизирана и е подложена на голям брой проби за издръжливост, които ѝ разрешават да устоя на ускорения от над 5000 Gs.

 width=

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР